Geen haaienvinnen meer via Deliveroo

Maaltijdbezorger Deliveroo brengt geen gerechten meer rond met haaienvinnen erin. Het gaat om in totaal 600 gerechten van 180 restaurants wereldwijd. Deliveroo wil niet meer meewerken aan de „heel nare praktijken” die de haaienpopulatie ook nog eens flink omlaag brengen. Lees hier het hele bericht.

Agri Duurzaamheidsdag

Op donderdag 18 april 2019 is in Klarenbeek de eerste editie van de Agri Duurzaamheidsdag. Vooral de presentatie van duurzame innovaties in de agrarische sector, die mij in een e-mail beloofd zijn, maken dit voor Blij Vee interessant. Wil je een verslag van dit evenement mede mogelijk maken, doe dan een bijdrage op IBAN NL 74 INGB 0672 5433 38 t.n.v. Steenbergen onder vermelding van Agri Duurzaamheidsdag.

Mosa Meat verwacht Kweekvlees in 2021

Binnen twee jaar een kweekvlees burger in restaurants? Het zit eraan te komen volgens Mosa Meat, de organisatie achter “Cultured Beef”.

In de supermarkten wordt het over 5 tot 10 jaar verwacht en op een gegeven moment moet het ook qua prijs en het milieu een aanlokkelijk alternatief worden. Lees het verhaal op MSN.

Biobikken!

Vandaag is het zover: Blij Vee en Piphits bundelen de krachten: op het hoofdkwartier in Haarlem, Saeftinge 114 begint het biobikken om 18:00 uur!

Dat betekent biologisch vlees, verse groenten, verse smoothies en een hoop gezelligheid!

En als er een lieftallige dame aanschuift, heeft Piphits ook nog eens een leuke versiering in het verschiet, zie de Piphits shop

Bel nu Blij Vee op 023 – 574 9977 om te reserveren en dit mede mogelijk te maken!

Jutezakken voor zeugen en biggetjes

Bij Varkens in Nood kun je nu een beetje voor Sinterklaas spelen voor de varkensmoeders en hun kinderen. In plaats van een zak met pakjes, krijgen ze door jouw medewerking een jutezak om op te liggen. Dit om het varkensbestaan ietwat dragelijker te maken. Je kunt meedoen via de pagina van Varkens in Nood.