Doek valt voor Blij Vee

Het is met – letterlijk – een koud gevoel, dat ik u moet schrijven dat er na acht jaar een einde komt aan het bestaan van Blij Vee. Het is duidelijk geworden dat onder de huidige omstandigheden het niet mogelijk is gebleken er een echte stichting van te maken. Ook inhoudelijk en organisatorisch bleek ik de enige die nog tijd en geld in dit initiatief wilde steken. Tot slot kwam er zowel van de notaris, als de financiële afdeling en collega’s een negatief advies. Een geschikte opvolger heeft zich ook niet aangediend. Dit betekent dat de site na 31 mei 2019 op zwart gaat en e-mail naar blijvee.nl adressen niet meer gelezen wordt. Ik had het mens en dier beter gegund en dank u voor uw interesse in de afgelopen jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *