Biologische fundraiser

Om de inkomsten ongeveer gelijke tred te laten houden met de ambities organiseert Blij Vee een biologisch sponsor etentje op het hoofdkwartier van Blij Vee te Saeftinge 114 in Haarlem. Het gaat al om aanstaande vrijdag 1 maart 2019 18:00 uur. De prijs is fors, maar de opbrengst qua dierenwelzijn ook!

Vragen en reserveringen kunt u tot 13:00 uur vandaag telefonisch kwijt bij Raph op 023 – 574 99 77.

Eén antwoord op “Biologische fundraiser”

  1. Onder het motto: redden wat er te redden valt, is er nog een herkansingsuitnodiging om de film “Babe” in huiselijke kring te komen kijken. Bol & PostNL hebben die net een half uurtje geleden bezorgd op DVD.

    Er zijn blikjes cola light met verse limoen, smoothies, nog steeds Kwekkeboom bitterballen dus (gelieve mij daar niet om te vermoorden, Black Angus runderen hebben het ook niet slecht toch?), 1 Beter Leven Frikandel die 1 of andere top-oudvoetballer helaas lijkt te zijn misgelopen en ook nog een soort Paprika zoutjes. Gewoon, een leuke feel-good movie om de spanning een beetje te breken en een soort inspiratie te krijgen waar het allemaal goed voor is. Telefoontje op 023 – 574 99 77 van te voren is netjes, tot 20:30 uur mag er ook zonder worden aangebeld. Dus voel je niet verplicht, ook al ben je dat wel, zie maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *