Agri Duurzaamheidsdag

Op donderdag 18 april 2019 is in Klarenbeek de eerste editie van de Agri Duurzaamheidsdag. Vooral de presentatie van duurzame innovaties in de agrarische sector, die mij in een e-mail beloofd zijn, maken dit voor Blij Vee interessant. Wil je een verslag van dit evenement mede mogelijk maken, doe dan een bijdrage op IBAN NL 74 INGB 0672 5433 38 t.n.v. Steenbergen onder vermelding van Agri Duurzaamheidsdag.

Eén antwoord op “Agri Duurzaamheidsdag”

 1. Er werden mij voor de Agri Duurzaamheidsdag twee deelname vormen aangeboden. Gewoon, voor € 25,- en Periferie voor € 195,-. Wat ze met periferie bedoelde, heb ik ze gevraagd. Vandaag kreeg ik weer een mail van ze. Het begrip Periferie was verdwenen. Maar de €25,- blijkt alleen te gelden voor Veehouder, akkerbouwer, loonwerker of teler.

  Onderstaande tekst heb ik hen in antwoord gemaild:
  ————
  Hoi mensen van de Agri Duurzaamheidsdag,

  Ik zie dat u het aanmeldformulier heeft gewijzigd en het begrip ‘periferie’ heeft laten vervallen.

  Ik begrijp nu dat het evenement vooral bedoeld is als een leuke en leerzame dag voor mensen die met beide benen in het boerenbedrijf staan en niet voor stadse kantoorlui die vanaf de tekentafel denken te weten hoe het beter moet in de veehouderij.

  Mocht u toch tot de slotsom komen, dat mijn ideeën zo gek nog niet zijn en mijn inspanningen welgemeend, dan verneem ik dat wel van u.

  Vriendelijke groet,
  ————
  Zou het kunnen dat het applausje dat ik vandaag kreeg met deze tekst te maken heeft? Ik ben in ieder geval benieuwd of ik nog een kortingscode krijg en/of dat er zich geïnteresseerden melden om mijn verslag van de dag te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *